Diensten

Diensten

Pakket vervoer

Koerierdienst sneek kan uw pakket zeer snel afhalen en bezorgen op een bestemming naar uw wens. Opdrachten worden snel, netjes en zeer zorgvuldig uitgevoerd. Als de goederen zijn afgeleverd of opgehaald krijgt u hier telefonisch bericht van.

Pallet vervoer

Een pallet of meerdere laten vervoeren naar een bestemming binnen Nederland België Luxemburg Duitsland. Dat is voor ons een koud kunstje en onze dagelijkze bezigheid. Graag vervoeren wij ook uw zending op een proffesionele en deskundige wijze.

Met de aanhanger

Sommige pakketten zijn te groot om in een auto of bestelbus te vervoeren. In zo'n geval zetten wij een aanhanger in. De koerier levert het pakket vervolgens zo snel mogelijk af bij de ontvanger.

Met spoed en zonder spoed 

Sommige zendingen hebben geen tijd om te wachten, daarom staan wij op elk moment van de dag klaar om jouw lading zo snel mogelijk te bezorgen. Of het nu gaat om een belangrijk document of een pallet(s). Met jarenlange ervaring in de transportsector hebben we een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie.

Nationale koeriersdienst

Wilt u gebruik maken van een nationale koeriersdienst die uw goederen snel van A naar B brengt? Dan is het van belang dat uw zending snel aankomt en op een veilige wijze. Hiervoor is Koerierdienst sneek de betrouwbare partij! zorgen er vervolgens voor dat uw zending veilig en snel aankomt op bestemming.

Internationale koeriersdienst

Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen, maar dienen wij ook als uw vertrouwde internationale koeriersdienst. We handelen maandelijks paar internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt. Dat wilt u toch ook? 

Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven die goederen vervoeren naar andere bedrijven. Ook zijn wij bedrijven van dienst die willen verzenden naar bedrijven in de agrarische sector & maritieme sector